Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 augusti 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

23.59 Rattfylleri, Strömstad
På Bäckevägen har en bil kört ner i diket. Föraren misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning

00.04 Trafikolycka, Tjörn

På länsväg 723 i Kållekärr har en personbil voltat och ligger taket. Föraren har tagit sig ur själv. Personskador oklart.

02.04 Våld mot tjänstenman, Bengtsfors
I Folkets park, Valhallavägen grips en man misstänkt för våld mot tjänsteman.

02.13 Personrån, Uddevalla
Tre killar med mörka kläder har rånat en person på dennes mobiltelefon. Han har fått skador i ansiktet men det finns inga uppgifter om att ambulans tillkallats. Rånet har skett vid bron över järnvägen och gärningsmännen sprang från platsen. I nuläget är ingen gripen. 

03.38 Stöld, Lysekil
Det har varit inbrott på ett hotell i Lysekil. Två personer har setts i lokalerna och de sprang sedan från platsen. Ingen gripen. Det är för närvarande oklart vad som har stulits. En anmälan har upprättas och polis kommer att undersöka platsen för att säkra eventuella spår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen