Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 augusti 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Här presenteras ett urval av kvällen och nattens händelser.

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Peter Adlersson.

19.13 Tranemo, skadegörelse
Polispatrull upptäcker att två byggnader i hembygdsparken är utsatta för skadegörelse.

22.55 Borås, försök till mordbrand
Räddningstjänst och polis kallas till skolan i Fritsla. Någon har tänt eld på tidningspapper i anslutning till byggnaden. När räddningstjänsten kom till platsen brann det och de släckte elden. Bedömt att det förelåg viss spridningsrisk.

22.59 Trollhättan, brand
Räddningstjänst och polis larmades till en brand i en parkerad bil på Lextorpsvägen. Räddningstjänsten släckte branden och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

23.24 Göteborg, rattfylleri
På Waterloogatan stoppade polispatrull en motorcykel för kontroll. Föraren misstänks för drograttfylleri och han fick följa med för provtagning.

00.32 Alingsås, allmänfarlig vårdslöshet
Räddningstjänst och polis larmas till ett soprum i en hyresfastighet på Noltorpsgatan. I soprummet brann det av okänd anledning. Branden släckt av räddningstjänsten och en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.

04.13 Göteborg, rattfylleri
På Sommarvädersgatan stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern saknade körkort och blåste positivt. Han rapporteras därför för olovlig körning och misstänks också för rattfylleri.

04.25 Göteborg, inbrott
Polis kallades till Alekärrsgatan där väktare upptäckt inbrott i ÖoB där glaset i entrén är krossat och någon har varit inne och stulit cigaretter. Inga misstänkta kvar på platsen. Anmälan om inbrott i butik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen