Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

02:24 Narkotikabrott, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Haga. Passageraren, en ung man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör.

03:02 Brand, Umeå
Larm inkommer om brand i en bil på Istidsgatan, Nydalahöjd. Bilen ska brinna med öppna lågor och räddningstjänsten släcker branden. En patrull håller förhör och upprättar anmälan om skadegörelse genom brand.

03:31 Stöld, Dorotea
Ett vittne uppmärksammar en främmande bil i Västra Ormsjö. Bilen drar på ett misstänkt stulet släp och på släpet står bland annat en fyrhjuling. Släpet påträffas av vittnet som försöker följa efter bilen och efter kontroll med ägaren visar det sig att släpet är stulet. En anmälan om stöld upprättas. Polis har sökt efter bilen utan att påträffa den.

04:47 Trafikolycka, Storuman
Larm inkommer om en singelolycka på E12 i höjd med Umfors. Enligt initiala uppgifter har bilen voltat och står i diket. Räddningstjänsten stänger av vägen i samband med räddningsarbetet. Två personer förs med ambulanshelikopter till Lycksele lasarett. För uppgifter om skador, kontakta sjukvården. I bilen färdades även en hund, en Cocker spaniel-hane med röd/brun päls. Hunden sprang från platsen. Har du sett den, ring 114 14 och begär region Nord.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen