Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:51 Olaga hot, Sundsvall
Polis beordras till centrala Sundsvall där en kvinna uppger att hon blivit hotad av en man. Mannen lämnade platsen i bil. Polisen har sökt efter bilen utan att påträffa den. En anmälan om olaga hot upprättas.

01:16 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
Polisen får samtal om en påverkad man i Hemling. En patrull medtar mannen för provtagning och förhör. Han misstänks för narkotikabrott eget bruk.

04:23 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till centrala Sundsvall där en man blivit misshandlad. Mannen förs med ambulans till sjukhus. Mannen uppger att han blivit misshandlad i ett trapphus tidigare under natten, men vill i övrigt inte medverka i förhör. Patrullen har dokumenterat och en anmälan om misshandel upprättas.

05:40 Viltolycka, Örnsköldsvik
Ett tåg har kört på en älg i höjd med Norrtjärn. Älgen dog i olyckan. Trafikverket kommer att ta hand om djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen