Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 augusti 07.30, Stöld/inbrott, Västervik

Inbrott i restaurang samt försök till inbrott i restaurang.

Ett inbrottslarm utlöste kl 02.30 i en restaurang på Folkparksvägen. Polis och väktare skickades till platsen. På en övervakningsfilm ses hur en person tar sig in genom ett fönster på ovanvåningen. Oklart vad som stulits.

Kl 03.04 blir polispatrull kallad till området runt Stora torget med anledning av att ett vittne sett två män med kofot springa från platsen. Det kunde konstateras att det skett ett inbrottsförsök på en restaurang  på Torggatan. En dörr hade brutits upp med ett grövre brytverktyg. Oklart om ngt stulits.

Kl 04.37 Ett vittne upptäcker att två dörrar är uppbrutna vid en restaurang på Slottsholmsvägen, en till källaren och en till restaurangen. Oklart vad som stulits.

 Kl 05.01 Ett vittne ser att det står flera spritkartonger utanför en restaurang på Strömspromenaden. Vittnet observerar ett fordon som backat upp mot reaturangen och sedan kört från platsen. Oklart, i nuläget, angående ev stöld/inbrott. Ägaren har inte gått att nå och polis har ännu ej varit på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen