Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 augusti 21.02

06 augusti 20.40, Rattfylleri, Jönköping

Rattfyllerist stoppades i Habo, bilen i beslag.

20.13 polisen stoppar en bilist för en rutinkontroll på riksväg 40 vid Solåsen. Vid kontrollen får polisen misstankar om att föraren kan vara drogpåverkad. Hasn får därför följa med polisen för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri. För att minska risken för att bilföraren begår liknande brott i framtiden tas bilen i beslag för att pröva om åklagare kan förklara bilen förverkad på grund av upprepad brottslighet. Bilföraren, som misstänks för drograttfylleri är en man i 30-årsåldern.

Passagerare var vid kontrolltillfället en kvinna i 30-årsåldern och även hon fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen