Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 augusti 05.48, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Tommy Nyman och Ulla Brehm

Kl 00:16 Göteborg, skadegörelse

En anmälare har sett en yngre man slå sönder alt krossa glasrutor på hållplatsen Bögatan vid Delsjövägen. Efter han mannen krossat rutorna springer han i riktning mot Danska Vägen. Enligt uppgift ska han också haft en eller två kamrater med sig. Anmälan skrivs rörande skadegörelse. Ingen är gripen.

 KL 01:31. Göteborg, inbrott i föreningslokal

Polisen larmas till Malörtsgatan där det enligt uppgift ska vara en man som försöker göra inbrott i en föreningslokal. När polispatrullen kommer fram till platsen är mannen borta. Oklart vad som är tillgripet. Anmälans skrivs rörande inbrott. Ingen är gripen.

 Kl 02:36 Orust, rattfylleri

En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare i Mollösund. Föraren i 20 års åldern misstänks för rattfylleri och medtas för fortsatt provtagning.

 Kl 03:31 Borås, rattfylleri

På Magasinsgatan stoppar en polispatrullen en bilist. Föraren i 30 års åldern misstänks för drograttfylleri och medtas för fortsatt provtagning och utredning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen