Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:09 Viltolycka, Umeå
En bilist har krockat med en älg på vägen mot Sillviken strax söder om Innertavle. Ingen uppgift om att någon person kommit till skada och oklart om älgen skadades, då den sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

01:42 Stöld/inbrott, Lycksele
Polis beordras till en butik i centrala Lycksele som haft inbrott. En ruta ska vara krossad och anmälaren uppger att det är stökigt i butiken. Initialt oklart vad som saknas. Patrullen har gjort en brottsplatsundersökning och en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

01:56 Viltolycka, Umeå
En bilist har krockat med en älgkalv i höjd med Rödtjärn. Älgen tros ha skadats i samband med olyckan, men lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad. Det finns inga uppgifter om att någon person kommit till skada.

03:26 Stöld, Umeå
Polis beordras till ett hotell i Umeå där en man tagit flaskor med alkohol från en bar. Mannen sprang sedan från platsen. Polisen har sökt efter honom, men utan resultat. Patrullen håller förhör och en anmälan om stöld upprättas.

06:05 Trafikkontroll, Lycksele
Polisen har under cirka 30 minuter haft en nykterhetskontroll i Lycksele centrum. Samtliga förare var nyktra, utan anmärkning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen