Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

02:13 Rattfylleri, Örnsköldsvik
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Örnsköldsvik. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott, eget bruk.

02:48 Brand, Kramfors
Larm inkommer om brand i byggnad i Björknäs. Enligt initiala uppgifter brinner det i det gamla psykiatrisjukhuset. En patrull upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

05:40 Trafikkontroll, Sundsvall
Polisen har under cirka 30 minuter haft en nykterhetskontroll på Kustvägen. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

06:53 Viltolycka, Sundsvall
En bilist har krockat med ett rådjur på väg 665 mellan Grönviken och Trestenshällan. Inga personskador och oklart om djuret skadades, då det sprang till skogs. Eftersöksjägare kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen