Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 augusti 10.00

07 augusti 09.34, Försvunnen person, Leksand

Bärplockaren anträffad välbehållen.

Igår kväll anmäldes en bärplockare försvunnen från Leksandstrakten. Han hade släppts av utav kompisar i närheten av Fallberget, Hästberg.

Mannen är från Bulgarien, född 1972. Han har tjockt gråsprängt hår och han bar vid försvinnandet arbetskläder i form av idrottsbyxor, stövlar och en t-shirt.

Mannen har under gårdagskvällen iakttagits vid rastplatsen mellan Häradsbygden och Leksand. Mannen gick då efter riksväg 70 mot Leksand, och han medförde en hink.

Flera polispatruller, varav några med polishund, söker efter vägar i området. Polishelikopter deltar också i sökandet.

Då det är möjligt att mannen fortfarande är gående efter någon väg i Leksand-Rättvikstrakten, kan eventuella iakttagelser av honom lämnas via tel. 114 14.

Uppdatering 09:52.

Den försvunne mannen har anträffats välbehållen. En polispatrull följde upp ett tips från allmänheten, och mannen anträffades gående efter en väg i Sätra mellan Leksand och Rättvik. Polispatrullen skjutsar mannen till sin bostad. Polisen vill passa på att tacka allmänheten för visat engagemang och inkomna tips. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen