Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 augusti 20.42

07 augusti 15.46, Brand, Nybro

Ärngisslahyltan, öster om Boda glasbruk. Brand i garagebyggnad.

Polis kallas till platsen med anledning av en brand i en garagebyggnad. Enligt uppgift är det en fullt utvecklad brand och det finns närliggande byggnader. Det finns inga uppgifter på att någon person har skadats.

Uppdatering:

17.20 Räddningstjänsten har fått biträde av en helikopter med förmåga att vattenbomba. Enligt uppgift så brinner det fortarande på platsen och på några ställen i skogen intill. En person är avförd med ambulans. Det är en man i 40-års åldern som har fått lindriga skador i samband med att han skulle hjälpa till med att släcka branden.

20.35 Brandplatsen kommer att spärras av för en kriminalteknisk undersökning. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upptagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen