Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 augusti 17.46, Sammanfattning kväll, Jämtlands län

Följande händelser finns att rapportera.

15:47, trafikolycka personskad, Östersund

Polis och räddningstjänst kallades till korsningen Hamngatan Köpmangatan med anledning av att en personbil kört på en cyklist. Cyklisten fick diverse sårskador på bland annat armar och ansikte och fördes med ambulans till sjukhus. Patrullen har tagit upp en anmälan och händelsen kommer utredas vidare.

17:33, narkotikabrott, Östersund

Patrull kontrollerade en man i 20-års åldern i centrala Östersund. Han blev medtagen för kroppsbesiktning och husrannsakan utfördes på hans adress. Han blev misstänkt för häleri, narkotikabrott överlåtelse samt ringa narkotikabrott eget bruk.

19:22, stöld, Lit

Polis larmades till en matbutik i Lit med anledning av att det gick ett larm från butiken. När patrull sökte igenom lokalen så hittade de en obehörig man i butiken. Personen greps misstänkt för försök till stöld. Polisen tog även pengar i beslag som misstänks vara stöldgods. Anmälan upprättad och den gripne kommer att förhöras under kvällen. Den misstänkte är känd av polisen sedan tidigare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen