Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 augusti 19.06

07 augusti 17.53, Trafikolycka, Burlöv

E6, trafikplats Sunnanå, södergående. Lastbil som har vält.

Polis kallas till platsen med anledning av att en lastbil har vält på vägen. Enligt uppgift ligger lastbilen så att vägen delvis blockeras. Det är stopp i trafiken i södergående körriktning.

Det har inkommit uppgifter om att vissa fordonsförare försöker backa från kön vilket är mycket farligt och utsätter andra trafikanter för fara. Polisen kommer tillsammans med trafikverket att hantera köerna.

Det är okänt vad det är för lastbil som har vält och vilken typ av bärgning som blir aktuell. Händelsen uppdateras när detta blir känt.

Uppdatering:

18.50 Vägen är fortfarande avstängd. Enligt uppgift är lastbilen lastad med juice. Föraren är avförd med ambulans till sjukhus. Skadeläget är okänt.

19.05 Trafiken på E6 i södergående körriktning flyter. Det är trafiken vid avfarten E6 och påfarten rv 11 som är påverkad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen