Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 augusti 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Hans Lippens.

23.00 Borås, misshandel
På Kaptensgatan har en man i 60-årsåldern blivit misshandlad av objudna personer som kommit till lägenheten. Han har blivit slagen i huvudet och blöder. Han förs till sjukhus för omplåstring. Polisen skriver en anmälan om misshandel. I nuläget finns ingen misstänkt.

01.52 Göteborg, brand i polisfordon
En polisbuss som stod parkerad utanför polisstationen på Vågmästaregatan har börjat brinna. Någon har tänt på fordonet som har fått stora skador trots att räddningstjänsten var snabbt på plats. En förundersökning om grovt sabotage har inletts men kan komma att ändras. En teknisk undersökning kommer att göras på platsen. Ingen misstänkt i ärendet.

03.02 Trollhättan, brand
Larm om brand i garagelänga på Torparegatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen där det brinner i ett av garagen. Räddningstjänsten får snabbt branden under kontroll och kan släcka. Det finns teorier om att det kan röra sig om ett elfel och polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

04.44 Göteborg, inbrott i butik
På Haga Nygata ser vittnen hur en man slår sönder ett fönster till en butik och går in och plockar på sig gods. Mannen lämnade sedan platsen på en cykel. Polisen omhändertar lite senare en man för fylleri som stämmer mycket bra in på signalementet. Han kommer att höras angående inbrottet när han nyktrat till.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen