Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

00:16 Viltolycka, Härjedalen
En bilist har krockat med en älgkalv på E45 öster om Sveg. Inga personskador, men skador på bilen - bland annat på framruta och sidoruta. Oklart om älgen skadades, då den sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

02:25 Viltolycka, Härjedalen
En bilist har krockat med en hjort på E45 utanför Ytterhogdal. Hjorten skadades i olyckan och blev liggande i diket. Eftersöksjägare kontaktad och meddelade senare att djuret avlivats.

03:50 Stöld, Östersund
En patrull uppmärksammar två båtar i vattnet utanför Frösön. Patrullen försöker få kontakt med de på båtarna, men de vill inte stanna utan styr mot Brunflohållet. Patrullen, som misstänker att båtarna är stulna, tar kontakt med Sjöräddningssällskapet och tillsammans tar de sig ut på vattnet där två män i 30-årsåldern grips misstänkta för tillgrepp av båt. Båda männen är påverkade av narkotika. En av båtarna är stulen och värdet uppskattas till över 100.000 kronor. Båten tagen i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen