Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:07 Viltolycka, Luleå
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 593 utanför Hertsön i riktning mot Lövskär. Inga personskador och oklart om djuret skadades, då det sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

01:45 Rattfylleri, Piteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Öjebyn. Föraren, en man i 45-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för rattfylleri och körkortet omhändertas.

02:23 Stöld/inbrott, Luleå
Polis beordras till en adress på Bergnäset där det varit inbrott i en bostad. Inbrottet ha skett via en balkongdörr medan de som bodde i bostaden låg och sov. Bland annat saknas pengar. En patrull har varit på plats och en anmälan upprättas.

04:01 Fylleri, Luleå
Polisen får samtal om en person som ligger ner utomhus i centrala Luleå. En patrull omhändertar personen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

06:02 Narkotikabrott, Luleå
Polisen får samtal om en man som ligger på marken utomhus i centrala Luleå. Mannen, som är i 35-årsåldern, omhändertas med stöd av LOB. Han misstänks för ringa narkotikabrott, innehav.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen