Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:12 Kontroll fordon, Timrå
Polisen får samtal om en bil som framförs vingligt på E4:an i höjd med Bölesjön. En patrull stoppar och kontrollerar fordonet. Föraren uppger att denne kört långt och är trött. Patrullen uppmanar föraren att stanna till och vila.

02:20 Motorfordon, stöld, Timrå
Polisen får samtal från en person som bevittnat hur en bil med hög hastighet kört in på en gångbana och parkerat. Föraren har sedan sprungit mot Timrå centrum. En patrull åker till platsen och kontrollerar fordonet som vid kontakt med ägaren visar sig vara stulen. Polis har sökt i området efter mannen, men utan resultat. En anmälan om stöld av motorfordon upprättas.

03:29 Inbrott, försök, Härnösand
Ett larm går på Brännaskolan. Räddningstjänsten åker till platsen och konstaterar att ett fönster är krossat. Polis åker till platsen, men enligt initiala uppgifter ska inget vara stulet. En anmälan om försök till inbrott upprättas.

03:34 Fylleri, Sundsvall
Polisen får samtal om en påverkad man på Västermalm. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen