Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 augusti 10.00, Stöld/inbrott, Värnamo

Två inbrott på skolor i Värnamo.

Under morgonen har två inbrott på skolor i Värnamo anmälts till polisen.

07.07 Ett inbrott i en skola på Halmstadsvägen upptäcktes på morgonen av personal från ett vaktbolag och polis åkte till platsen. Någon eller några personer hade varit inne i skolbyggnaden och brutit sig in i rum och skåp.
Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning har genomförts och bland det stulna godset finns ett okänt antal läs-/surfplattor. En anmälan om inbrottet skrivs.

07.15 Ett inbrott i en skola på Kolonigatan upptäcktes av personal när de kom till jobbet. Någon eller några personer har på okänt sätt tagit sig in i skolbyggnaden, brutit upp tre dörrar inne i byggnaden och, enligt den anmälan som har upprättats, stulit cirka 40 läs-/surfplattor. En brottsplatsundersökning har utförts och vissa spår har säkrats.

I nuläget finns ingen misstänkt för de båda inbrotten.

Polisen är intresserad av tips och iakttagelser i områdena Gröndal och Trälleborg som kan sättas i samband med de båda inbrotten.

Den som har tips eller annan information att lämna kan ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen