Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 augusti 19.04

08 augusti 18.24, Trafikolycka, Nässjö

Tre bilar i krock på rv 40.

17.32 Det kom larm om en trafikolycka med flera fordon inblandade på riksväg 40 mellan Nässjö och Eksjö, i Eksjö kommun. Olyckan hade inträffat i riktning mot Nässjö.

17.38 Polis på plats. Tre bilar var inblandade i olyckan, som orsakade långa köer på sträckan. Två personer ska ha förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart.

Vägen var tidvis avstängd för trafik under räddningsarbetet, men efter en stund kunde ett körfält öppnas. Åtminstone två av bilarna behövde bärgas från platsen.

18.54 Patrullen meddelade att tre personer var inblandade i olyckan och att samtliga tre hade förts till sjukhus med ambulans. Preliminärt är en av dem chockad men inte skadad fysiskt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen