Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 augusti 06.49

08 augusti 22.14, Bråk, Eksjö

Man skadad i bråk i Mariannelund.

20.58 Polisen fick flera samtal om ett större bråk i närheten av torget på Västra Storgatan i centrala Mariannelund, Eksjö. Flera polispatruller skickades till platsen.

21.21 Polis på plats. En skadad man anträffades och polisen larmade efter en ambulans. Skadeläget är oklart.
Det fanns mycket folk kvar på platsen. Polisen började försöka ta reda på vad som hade hänt.

21.45 Ambulans anlände för att ta hand om den skadade mannen, som är i 30-årsåldern. Han var vaken och talbar.

22.05 Polisen har spärrat av en yta i anslutning till en butik. Tekniker kommer att genomföra en brottsplatsundersökning.

06.40 Polisen har arbetat vidare med ärendet under natten. En man i 30-årsåldern har skadats och förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. 

En förundersökning om försök till mord har påbörjats och tre misstänkta personer har gripits under natten. Det är en man i 40-årsåldern, en man i 20-årsåldern och en man i övre tonåren. De gripna kommer att förhöras under morgonen/förmiddagen och därefter kommer åklagare att besluta om den fortsatta förundersökningen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen