Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:43 Fylleri, Piteå
Polisen får samtal från ambulanspersonal om en berusad man intill en väg i Piteå. Mannen omhändertas av patrull med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:54 Olycksfall/misshandel, Luleå
Polisen får samtal om en skadad och påverkad man som hittats i ett trapphus i Luleå. Mannen förs med ambulans till sjukhus. Patrullen har hållit förhör. Det är i nuläget oklart om det rör sig om ett olycksfall eller misshandel.

03:26 Brand, Luleå
Larm inkommer om brand i en soptunna intill en fotbollsplan på Porsön. Patrullen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand.

03:54 Trafikolycka, Arvidsjaur
Larm inkommer om en bil med husvagn som kört i diket på riksväg 94 i höjd med Deppis. En person fördes med ambulans till hälsocentral med lindriga skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen