Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

23:09 Narkotikabrott, Härjedalen
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i kommunen. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika. I samband med en husrannsakan i mannens bil påträffas narkotika. Mannen grips misstänkt för narkotikabrott, drograttfylleri och grov olovlig körning.

23:32 Försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, Bräcke
Polisen får samtal om två personer som försökt stjäla en bil söder om Bräcke. Personerna fick inte igång bilen och anmälaren såg dem springa från platsen. Patrullen har sökt i området utan att påträffa någon misstänkt. En anmälan upprättas.

00:07 Viltolycka, Krokom
En bilist har krockat med ett rådjur i Hissmofors. Inga personskador och oklart om djuret skadades, då det lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

01:16 Vapenlagen, Bräcke
En patrull beordras till en adress i kommunen. Där framkommer att en kvinna tagit ett vapen från en annan person. Kvinnan, som är i 50-årsåldern, grips misstänkt för stöld av vapen. Hon har inte kunnat höras på grund av berusning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen