Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:43 Trafikbrott, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrala Umeå. Patrullen upprättar en anmälan om trafikbrott, då bilen har solfilm på rutorna och saknar en registreringsskylt. Föraren är en man i 25-årsåldern.

01:20 Rattfylleri, Skellefteå
Polisen får samtal om en dikeskörd bil i Degerbyn. När polis kommer till platsen är bilen tom. Föraren, en man i 40-årsåldern, har uppsökt akuten. Han misstänks för rattfylleri.

01:41 Kontroll person, Skellefteå
Ett larm går på Norvalla. En patrull åker till platsen och påträffar två ungdomar på läktaren. Ungdomarna uppger att de kört moped när det började spöregna och att de då sökt skydd på läktaren.

03:30 Viltolycka, Umeå
En bilist har krockat med en älgkalv på länsväg 363 mellan Hissjö och Umeå. Inga personskador, men stora skador på fronten på bilen. Oklart om älgen skadades, då den sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen