Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 augusti 10.50

09 augusti 09.36, Försvunnen person, Strängnäs

Kvinna i 70-årsåldern försvunnen på Selaön, Strängnäs. //Anträffad 10.13//

07.58 en inringare anmäler att en kvinna i 70-årsåldern har försvunnit från sin bostad på Selaön, strax norr om Stallarholmen någon gång omkring klockan 02 i natt.

Polisen har påbörjat sökinsater i och omkring bostaden på Selaön. Även andra typer av kontroller har genomförts, hittills utan resultat.

Den som saknas är en kvinna i 70-årsåldern, ca 160-165 cm lång, smal kroppsbyggnad och går troligen med hjälp av rollator. Hon har nacklång grått hår och glasögon. Hon är troligen klädd i en ljusbeige/gräddvit längre jacka och troligen gröna piratbyxor. Kvinnan har svårt att orientera sig och en sjukdomsbild som gör att det är angeläget att hitta henne.

Polisen utökar eftersöksinsatsen med ytterligare resurser, bland annat hundförare som kommer att söka i terrängen.

Polisen tar gärna emot tips om den försvunna kvinnan på telefon 114 14 eller 112.

09.57 polisflyget anländer till sökområdet för att bidra med sökande från luften.

10.13 den eftersökta kvinnan är just anträffad gående på Mariefredsvägen, strax norr om Mariefred. Anträffandet gjordes efter ett tips från en inringare. Polisen vill rikta ett varmt tack till den som tipsade.

10.15 sökinsatsen avbryts.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen