Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 augusti 19.38

09 augusti 17.40, Rån väpnat, Malmö

Butik rånad, Järnvägsgatan, Limhamn.

Polis skickas till Järnvägsgatan efter larm om väpnat rån mot en butik. Tre maskerade gärningsmän ska med vapenliknande föremål tvingat till sig gods från butiken, och därefter försvunnit från platsen i en vit golf, fyradörrars, nyare modell, riktning mot Limhamnsvägen. Det finns inga uppgifter om att någon i butiken fått några fysiska skador i samband med rånet. Polis arbetar på platsen med  uppgiftsinhämtning samt förhör vittnen och målsägande.

Polisen är angelägen om att få in tips och iakttagelser gjorda på och omkring den aktuella platsen, samt om den aktuella golfen, före, under och efter händelsen. Golfens regestreringsnummer är XBZ 049, dock är den falskskyltad. Tips och iakttagelser kan lämnas till Polisen via växeln 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen