Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 augusti 22.18

09 augusti 18.01, Rån, Emmaboda

Butik rånad, Hantverkaregatan.

Polis skickas till Hantverkaregatan efter att personal larmat från en butik på adressen. Ett rån uppges ha inträffat i butiken, då en man med kniv hotat till sig kontanter och alkohol. Mannen lämnar därefter butiken. Ingen ska ha fått några fysiska skador i samband med rånet. Polispatrull arbetar på platsen med informationsinhämtning, och håller förhör med personal och eventuella vittnen till rånet.

22.13 Polis har under kvällen arbetat med utredningsåtgärder gällande rånet. En man har hämtats in till förhör, och han är nu misstänkt för rån. Mannen, som är i 25-års åldern,  kommer att förhöras under natten. Viss bevissäkring har gjorts som gör att mannen nu är misstänkt för rånet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen