Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 augusti 06.21

09 augusti 20.45, Misshandel, grov, Malmö

Larm om skottlossning. Kirseberg.

Polis skickas till Kirseberg efter samtal om en misstänkt skottlossning på platsen. Uppringare har hört vad man uppfattar som skott, och även ambulans budas. Samtidigt kommer uppgifter om att en skadad person tagits in till akuten i en bil, och polispatrull skickas till sjukhuset. Den skadade personen, en man, uppges vara skottskadad. Skadeläget är okänt.

21.03 Brottplatsen spärras av, och polis spårar med hund i området.  

21.28 Den skottskadade mannen är i 20-års åldern. Kriminaltekniker är budade till platsen och dörrknackning påbörjas i området.

21.37 Enligt Region Skåne är mannens skador lindriga.

22.45 Händelsen rubriceras som grov misshandel. Enligt vittnesuppgifter ska två personer setts lämna platsen på moped efter skottlossningen. Ytterligare en plats om kan knytas till brottet är avspärrad i väntan på undersökning av kriminaltekniker. Den skottskadade mannen vill inte medverka i vidare utredning.

Uppdatering fredag: Ingen vidare information finns att tillgå i ärendet under morgonen. Polisen jobbar med att sammanställa information som har samlats in under händelsen operativa skede. Frågor under dagen hänvisas till polisområde Malmö.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen