Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 december 07.50, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:16 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
En patrull kontrollerar en person i Örnsköldsvik. Personen, under 18 år, medtas för provtagning. Han misstänkt för narkotikabrott för eget bruk och vårdnadshavare kontaktad.

23:16 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis beordras till en krog i Stenstan efter samtal om en påverkad man. Mannen medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

00:17 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Storgatan. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning. Hon misstänks för drograttfylleri.

01:03 Fylleri, Sundsvall
En tågvärd kontaktar polisen om en påverkad passagerare. En patrull omhändertas mannen på Centralstationen. Han förs till polisstationen för tillnyktring.

01:48 Trafikbrott, Härnösand
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Granudden. Föraren saknar körkort och patrullen upprättar en anmälan om olovlig körning.

03:06 Fylleri, Sundsvall
En patrull omhändertar en berusad man på Navet.

05:02 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har under tidig morgon haft en nykterhetskontroll på Södra vägen, Gådeåstaden. Samtliga förare var nyktra, utan anmärkning.

05:02 Trafikkontroll, Timrå
Polisen har under morgonen haft en nykterhetskontroll på vid flygplatsen. Samtliga förare var nyktra, utan anmärkning.

06:37 Trafikolycka, Sundsvall
En bilist har kört in i mitträcket i södergående riktning på E4:an i höjd med Skönsberg. Inga personskador, men bilen måste bärgas från platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen