Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 december 20:52

10 december 09.20, Försvunnen person, Piteå

Hortlax, försvunnen man.

En man i 40-årsåldern anmäldes i morse som försvunnen från sitt hem i Hortlax. Mannen hördes av senast i går eftermiddag då han ska ha befunnit sig i sin bostad på Hortlaxvägen, men efter att han inte dykt upp på sin arbetsplats i morse så anmäldes försvunnen vid klockan 09.20.

Mannen är cirka 190 cm lång, har lätt rund kroppsbyggnad och eventuellt lite skägg. Han ska bära glasögon med silverfärgade bågar och tros vara klädd i en brun jacka, gråsvart toppluva och svarta mjukisbyxor. Han uppges röra sig förhållandevis sakta, men inte ha dålig kondition.

Polisen har under dagen letat efter mannen i närområdet samt på platser där mannen kunde tänkas befinna sig, men utan att anträffa honom. Mannens signalement är också utlarmat till buss, taxi och vaktbolag.

Bild på mannen kan lämnas ut till redaktioner via telefonnummer 010-569 15 19.

Uppdatering 20.37
Polisen avvecklar nu sökinsatsen på plats, detta då det inte finns något direkt sökområde att utgå ifrån. Naturligtvis kommer patrullerna i tjänst fortsatt att hålla ögonen öppna efter mannen.

Polisen är beroende av tips och iakttagelser från allmänheten. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14, alternativt telefonnummer 112 om det är en brådskande situation.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen