Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 december 19.05, Misshandel, Burlöv

Man misshandlad, Dalbyvägen.

Polis och ambulans skickas till Dalbyvägen, efter samtal om en misshandel som ska ha skett i en livsmedelsbutik. En man på platsen uppges nu blöda från huvudet. När polis anländer till adressen är mannen vaken och talbar, men har en sårskada i huvudet. Han ska även ha en stickskada på kroppen, och han förs med ambulans till sjukhus. Tre gärningsmän ska ha varit inne i butiken, och med tillhygge misshandlat mannen, innan de försvinner från platsen till fots. Polis har sökt i området, men det finns ingen gripen eller misstänkt för händelsen, som rubriceras som grov misshandel. Det finns inga uppgifter om att det skulle ha funnits några kunder i butiken vid tillfället för misshandeln.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen