Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 december 06.25, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.25 polisen har sedan midnatt hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär, de flesta kontroller utan misstanke om brott.

02.29 viltolycka på länsväg 1129 Hällestad. En lastbilsförare körde på en dovhjort, som blev liggande död på olycksplatsen. Skador i stötfångaren men ingen personskada. En kontaktman underrättades för att ta hand om djuret.

05.20 ett tidningsbud ringde till polisen och anmälde att budbilen precis hade blivit stulen på Vattengränden. Tidningsbudet skulle leverera tidningar på platsen när npågon dök upp och togbilen med nycklar. Ett flertal polispatrull sökte efter bilen, som anträffades parkerad på Tunnbindaregatan ungefär en timma efter tillgreppet. Bilen återlämnades till ägaren. Det finns ännu ingen misstänkt för biltillgreppet.

Inga allvarligare brott har kommit till polisens kännedom.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen