Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 december 07.07, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:20 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Hertsön. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott.

23:33 Rattfylleri, Piteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Piteå tätort. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

23:50 Viltolycka, Kalix
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 774 i höjd med Marieberg. Inga personskador och oklart om rådjuret skadades. Eftersöksjägare kontaktad för att söka efter rådjuret.

00:59 Viltolycka, Kalix
En bilist har krockat med en ren på länsväg 734 i närheten av Karlsborg. Oklart om renen skadades och samebyn kontaktas.

03:06 Stöld/inbrott, Gällivare
Polis beordras till Koskullskulle där det varit inbrott i en kiosk. Ägaren åkte till platsen efter att inbrottslarmet gått och upptäckte då att en ruta var krossad. Bland annat saknas tobak. Polis har dokumenterat på platsen och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

06:49 Viltolycka, Kalix
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 398 i höjd med Björkfors. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan. Markägaren har tagit hand om djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen