Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 december 13:12

11 december 09.15, Försvunnen person, Piteå

Sökandet efter försvunnen man fortsätter.

Polisen fortsätter sökandet efter den man i 40-årsåldern som under måndag morgon anmäldes försvunnen från sitt hem i Hortlax. Under dagen kommer polisen bland annat att följa upp tips som inkommit till polisen.

Vi är forsatt intresserade av tips och iakttagelser från allmänheten. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14, alternativt telefonnummer 112 om det är en brådskande situation.

Mannen är cirka 190 cm lång, har lätt rund kroppsbyggnad och eventuellt lite skägg. Han ska bära glasögon med silverfärgade bågar och tros vara klädd i en brun jacka, gråsvart toppluva och svarta mjukisbyxor. Han uppges röra sig förhållandevis sakta, men inte ha dålig kondition.

Bild på mannen kan lämnas ut till redaktioner via telefonnummer 010-569 15 19.

Uppdatering 10:30
Polisen fortsätter att söka i trakterna av Hortlax, bland annat med hjälp av hund. Det finns ingen misstanke om brott.

Uppdatering 13:10
Vid 10.45 anträffade polisens dykare mannen avliden i en vak utanför Hortlax. Hans anhöriga är underrättade. Det finns ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen