Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 december 07:04

12 december 06.23, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.23 polisen har sedan midnatt hanterat ett 30-tal ärenden, de flesta utan någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits för brott under natten.

03.23 en polispatrull stoppade en bil för fordons- och förarkontroll på Aktergatan i Lindö. Vid kontroll av föraren visar det sig att han saknar körkort samt verkar vara påverkad av droger. Mannen, som är i 35-årsåldern får följa med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. En passagerare, man i 60-årsåldern fär följa med eftersom han misstänks för ringa narkotikabrott.

06.13 SOS-larm till polisen om brand i husvagn. Polisen åker till platsen. Polisen misstänker att branden är anlagd och därför har en utredning om skadegörelse genom brand påbörjats. På grund av den kraftiga branden har registreringsskylten brunnit upp vilket innebär att husvagnens ägare inte är underrättad. senare under dagen kommer polisen att arbeta med att få fram fordonets identitet.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen