Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 december 09:02

12 december 07.23, Trafikolycka, Örebro

I Hertig Karls allé, i norrgående körfält nära Tegnérskolan har en trafikolycka inträffat.

Inringare uppger att det ska vara 4-5 fordon inblandade, och 7 personer. Polispatrull är på plats men det finns ännu ingen information om skadeläge eller trafikproblem.

Uppdatering 07:45.                                                                                                                                                      Det råder totalstopp i norrgående riktning. Två bilar har bärgats av de fem som varit inblandade. fortfarande ingen information om personskador eller misstanke om brott.

Uppdatering 09:00.                                                                                                                                                     Två av de inblandade personerna har förts med ambulans till sjukhus med nacksmärtor. En av förarna, en man född 1967, rapporteras misstänkt för vållande till kroppsskada genom att ha varit ouppmärksam i trafiken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen