Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 december 09.00, Stöld/inbrott, Norrköping

Stöld av motorsågar på företag.

07.26  samtal till polisen om att ett inbrott har upptäckts på morgonen på ett företag på Surgatan. Tjuvar har flyttat på en av företagets bilar som blockerade dörrarna till en container där företagsutrustning förvarades. Efter att bilen har flyttats har låset till containern kapats upp. Tjuvarna har tagit sig in på området genom att skära upp ett hänglås till ett grannföretag och därefter klippa upp ett staket mellan företagen.

Ur containern har minst ett femtontal motorsågar av fabrikatet Stihl och Huskvarna tillgripits. Sågarna var relativt nya och inköpta efter tidigare stöld. Det sammanlagda värdet på stöldgodset överstiger 100 000.

Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras för att om möjligt säkra spår efter tjuvarna.

Polisen är angelägen om att få in tips eller iakttagelser från Syltenområdet under natten om misstänkta personer eller fordon. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen