Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 december 06.29, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30 polisen har sedan midnatt hanterat ett 20-tal ärenden av olika karaktär. Fyra personer har frihetsberövats av olika skäl, en för fylleri, övriga tre se nedan.

00.44 samtal till polisen om en eventuell misshandel i stadsdelen Skäggetorp i Linköping. Polisen åkte till platsen och träffade på ett par som har en relation med varandra. Det framkom att mannen, som är i 25-årsåldern ska ha misshandlat en kvinna i 20-årsåldern. Polisen påbörjade en utredning om misshandel och den misstänkte mannen kunde gripas på platsen. Den gripne har förhörts och sedan anhållits kl. 03.32 av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för misshandel i relation. Mannen är också misstänkt för narkotikabrott eget bruk och har fått lämna prov för det brottet. Åklagare leder nu den fortsatta förundersökningen.

00.51 en polispatull stoppade en bilist på E4 Mantorp och den kördes av en man i 20-årsåldern som misstänktes vara drogpåverkad. mannen fick förlja med för provtagning och förhör. En husrannsakan i bilen genomfördes för att söka efter droger men några sådana anträffades inte.

02.45 en polispatrull stoppade en bil i Skäggetorp och i den anträffades en passagerare som missänks vara drogpåverkad. Det var en kvinna i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

05.23 trafikolycka på Söderleden i Norrköping. En bilist har kört in i ett vägräcke och en person är drabbad. Endast en förare i bilen, kunde inte ta sig ut på grund av plåtskadorna på bilen. Föraren, en man i 25-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Vägräcket skadeades och polisen skjutsade en hund från bilen till en anhörig till föraren. Olyckan ska utredas men initialt finns ingen brottsmisstanke.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen