Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 december 08.04, Rattfylleri, Dalarnas län

Två rattfyllerister har under natten ertappats i Dalarna.

Den första stoppades i en rutinkontroll 02:00 påå E16 / Korsnäsvägen i Falun. Föraren, en man född 1984, visade tydliga tecken på narkotikapåverkan varför han medtogs för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott bestående i eget bruk.

Den andra händelsen ägde rum i Avesta, där polispatrull möter en bil som de vänder och följer efter i syfte att stoppa och kontrollera den. Den föraren väljer dock att försöka köra ifrån polisbilen. Han svängde in på Måns Hammarsmeds väg där han stannade och sprang från platsen. Han var dock inte snabbare än poliserna, som kunde omhänderta honom 02:23. Föraren, en man född 2000, misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott, grov olovlig körning och för att ej ha stannat på polismans tecken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen