Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 december 07:31

13 december 23.49, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:48 Stöld/inbrott Stena Recycling, Örnsköldsvik
Två män har gripits av väktare på Stena Recycling i Örnsköldsvik. Polispatruller har fört de bägge till polissationen för vidare utredningsarbete. Brottsplatsen har spärrats av för teknisk undersökning. Männen är i 30-årsåldern.

03:48 Knivlagen Kvissleby Sundsvall
Allmänhet ringde in om att de sett en man med en kniv synlig i Kvissleby. Två patruller kallades till platsen för att leta efter mannen. Patrullerna lämnade utan att kunna hitta mannen. Ingen ska blivit hotad med kniven eller att den okände mannen varit utåtagerande.

05:03 Viltolycka, Örnsköldsvik (av kommunikatör Liv Fahlén)
En lastbilsförare har krockat med en älg på länsväg 511 i Djupsjö. Inga personskador, men älgen tros ha brutit ett ben. En eftersöksjägare kontaktad för att ta hand om djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen