Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 december 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

23.29 Skövde, drograttfylleri m.m.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Fredsgatan och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför ha får följa med för provtagning. De två passagerarna i bilen påvisar även dem tecken på drogpåverkan varför även de får följa med för provtagning, narkotikabrott eget bruk.

23.34 Borås, grovt vapenbrott m.m.
En bil kontrolleras i området Göta och där påträffas ammunition m.m. Föraren saknar körkort, påvisar tecken på drogpåverkan samt man påträffar misstänkt narkotika på honom. En passagerare hade någon form av vapen på sig som tas i beslag. En tredje person hade patroner på sig som även dessa togs i beslag. Samtliga får följa med till polisstationen för vidare utredning samt provtagning.

00.05 Kungälv, narkotikabrott m.m.
En patrull kallas till Kungälvs sjukhus då man har en person som uppträder påverkat i lokalerna. Vid kontroll hittar man en kniv samt en mindre mängd misstänkt narkotika på honom. Mannen får följa med för provtagning samt den misstänkta narkotikan lämnas in för analys. I mannens sällskap är det ytterligare en person som kontrolleras och denne kan också misstänkas för eget bruk.

01.40 Lerum, narkotikabrott.
En man försöker cykla ifrån en patrull som vill kontrollera honom på Segerstadsvägen. Patrullen lyckas dock hindra mannen att undkomma. Han visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen