Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 december 08:06

15 december 02.10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:10 Försök till stöld, Kramfors

Okänd gärningsman har försökt göra inbrott vid kommunens förråd i Kramfors. Grinden till förråden var delvis uppbruten, ingen åverkan kunde hittas vid själva förråden av patrullen på plats.

00:20 Trafikolycka smitning, centrala Ånge.

Polis och ambulans kallades till en trafikolycka i centrala Ånge där en man i 40 års åldern blivit påkörd av en bil som smet från platsen. Polispatrullen har letat efter bilen i Ångeområdet utan att hitta på den. Patrullen har skrivit anmälan trafikolycka smitning och hållit förhör. Mannen fördes till Sundsvalls sjukhus med ambulans.

01:12 Fylleri, våld och hot mot tjänsteman. O´Learys Örnsköldsvik.

En man 35 års åldern är misstänkt för våld och hot mot tjänsteman på O´Learys i Örnsköldvik då han bråkat med vakter på platsen. Patrullen på plats omhändertog mannen för fylleri. Mannen kommer att förhöras då han nykrat till.

01:30 Misshandel, E-Street Sundsvall.

Patrull kallades till E-Street där en man i 40 års åldern blivit misshandlad. Mannen fick åka med patrull till sjukhuset för omplåstring. En man i 25 års åldern greps på platsen, Polispatrull har skrivit anmälan och hållit förhör. Utredningsarbete pågår.

01:58 Misshandel, centrala Sundsvall.

Patruller beordrades till Udda Tapas bar där ett slagmål med ca 2-4 personer pågick utanför restaurangen. Då patrulleerna kom till platsen hade gärningsmännen spruningt från platsen. Patrullerna letade efter gärningsmännen och tog upp anmälan gällande misshandel och höll förhör. Ingen person var i behov av ambulans. 

03:18 Misshandel, Sollefteå (av kommunikatör Liv Fahlén)

En patrull beordras till en adress i Sollefteå kommun där en kvinna uppger att hon blivit misshandlad av en man. Mannen och kvinnan är bekanta med varandra och kvinnan behöver inte uppsöka vård. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen