Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 december 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

01.04 Göteborg, skadegörelse genom brand
En parkerad personbil brinner på Halmstadgatan, enligt räddningstjänst finns spridningsrisk till andra bilar. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs, ingen gripen i nuläget.

01.46 Mariestad, misshandel
Ambulans kommer till Södra Vägen och träffar en misshandlad man, polis kallas till platsen. Mannen som är i 55-årsåldern har blivit misshandlad av två för honom okända män, oklart skadeläge. Mannen körs med ambulans till sjukhus och en anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget. Inga ytterligare uppgifter finns i nuläget.

02.42 Göteborg, personrån
På Lillhagsparken blir en man i 30-årsåldern slagen och rånad på sin mobil av två okända män. Inga uppgifter finns om personskador. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen