Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 december 07.02, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:19 Trafikbrott, Piteå
En patrull stoppar en bil i centrum och utfärdar en ordningsbot för avsaknad av bilbälte.

01:02 Narkotikabrott, Kiruna
En patrull kontrollerar en person i Kiruna. Personen visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. En anmälan om narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

01:12 Viltolycka, Jokkmokk
En bilist har krockat med en älg mellan Njavve och Tjåmotis. Inga personskador, men stora skador på bilen som hamnade i diket. Oklart om älgen skadades, då den sprang från platsen. En eftersöksjägare kontaktad för att söka efter älgen.

01:26 Misshandel, Kiruna
Polis beordras till en adress i Kiruna där en man och en kvinna blivit misshandlade i samband med en julfest. Den misstänkte, en man i 30-årsåldern, grips misstänkt för misshandel och läggs in för tillnyktring. Ingen av de misshandlade personerna ska ha behövt uppsöka vård.

01:43 Fylleri, Luleå
En kvinna omhändertas på en krog i Luleå och förs till polisstationen för tillnyktring. En anmälan om våld mot tjänsteman upprättas.

02:20 Rattfylleri, Boden
Polis beordras till en adress strax utanför Boden där en bilist kört av vägen. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri och bilnycklarna omhändertas med stöd av Polislagen 24 § i syfte att förhindra brott.

02:42 Misshandel, Luleå
En man kommer in på en hamburgerrestaurang i Luleå och uppger att han blivit misshandlad av tre för honom kända personer. En patrull håller förhör och upprättar en anmälan. Ambulans kallad till platsen för att se över mannens skador.

04:15 Fylleri, Luleå
Polis beordras till Bergnäset där en berusad person sitter i ett trapphus. Personen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen