Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 december 02.08, Misshandel, grov, Eskilstuna

Grov misshandel i Eskilstuna.

kl 00:01 inkom larm från en taxichaufför som hade blivit angripen av två kunder. När de kom till den beställda resans mål blev taxichauffören hotad med en stickvapen. Tumult utbröt då chauffören försvarade sig och chauffören fick en sårskada i en hand. Därefter sprang de två kunderna från platsen. Efter spaningsarbete av polispatruller anträffades en bil i vilken det satt två personer som stämde överens med signalement på de flyende taxikunderna. En av männen hade även en sårskada som skulle kunnat uppstått vid brottstillfället. Mannen med sårskadan greps misstänkt för misshandel och den andra mannen hämtades till förhör.  De båda männen var i 35-årsåldern. Taxibilen togs i beslag och på brottsplatsen har polis säkrat bevis. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen