Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 december 07.32, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:54 Olaga hot, Nordmaling
Flera patruller beordras till en adress i Nordmalings kommun där en man avlossat ett skott i luften utomhus i samband med ett bråk. Mannen grips misstänkt för ofredande, olaga hot och grovt olaga hot. Mannen, som är i 55-årsåldern, anhölls av åklagare efter förhör. Fler förhör kommer att hållas under dagen.

01:45 Misshandel, Skellefteå
Två män har bråkat i Skellefteå centrum. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan, samt motanmälan gällande misshandel. Männen körs hem av patrullen. 

01:54 Rattfylleri, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i höjd med I20-området. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri. 

Under natten har ett flertal personer omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer, i Skellefteå och Umeå.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen