Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 december 07.37, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

07.00 Polisen i har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 97 ärenden, de flesta kontroller utan att några brottsmisstankar har uppstått. Totalt har 17 personer omhändertagits för fylleri eller misstänkt narkotikabrott. Två personer har gripits, se nedan.

05.03 Polis larmades med anledning av ett rån i centrala Linköping. En taxichaufför skulle ha angripen av en kund som vägrat betala. När polis kom fram anträffades en misstänkt gärningsman i närheten och personen greps av polis klockan 05.15. Den gripne, en man i 35-åldern, misstänks i nuläget för försök till rån.

23.51 på lördagskvällen larmades polis till Enebymovägen i Norrköping med anledning av en misshandel. En kvinna hade blivit misshandlad av en man i en bostad. Efter inledande utredningsarbete kunde polisen klockan 00.43 gripa en man i 25-årsåldern. Mannen misstänks för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen