Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 december 07.38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

07.00 Polisen i har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 82 ärenden, de flesta kontroller utan att några brottsmisstankar har uppstått. Totalt har 13 personer omhändertagits för fylleri eller misstänkt narkotikabrott. Två personer har gripits – se tidigare händelsenotiser.

03.10 Polisen larmades med anledning av ett pågående inbrott hos ett företag på Mått Johanssons Väg i Eskilstuna. Fyra personer hade setts på platsen genom kameraövervakning. När polis kom till platsen klockan 03.18 fanns inga personer kvar på platsen. Det initiala arbetet med att söka efter gärningspersonerna har varit resultatlöst. Polisen utreder händelsen som stöld genom inbrott och har kunnat säkra vissa spår efter de misstänkta.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen