Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 december 14.00, Narkotikabrott, Sundsvall

Fyra gripna misstänkta för narkotikabrott.

Fyra män greps i Sundsvall natten mot söndag misstänkta för narkotikabrott. Två av dem misstänks även för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Det var strax efter midnatt som polis beordrades till en adress i Sundsvall efter samtal om en misstänkt stulen bil. När patrullen kommer till platsen är bilen tom, men en hundpatrull får upp spår och två män grips i närheten.

Spåren fortsätter till en fastighet där ytterligare två män befinner sig. I bostaden hittas misstänkt narkotika och de båda männen grips av polis.

Tre av de misstänkta männen är i 45-årsåldern. De anhölls av åklagare efter förhör. Den fjärde mannen, som är i 30-årsåldern, släpptes fri efter förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen