Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 december 02.55, Detonation, Malmö

Kraftig detonation i trapphus på Ramels väg.

Polis beordras med anledning av en detonation i en fastighet.

Inga personer har skadats i samband med detonationen men det har uppstått kraftiga materiella skador i fastigheten på Ramels väg, Rosengård i Malmö. Polisen har gjort en större avspärrning på platsen som kommer undersökas av både tekniker och vapenhund under dagen.

En förundersökning om försök till mord är inledd.

Uppdatering: Detonationen har varit mycket kraftig. En lägenhetsdörr har totalförstörts och trapphusdörren har tryckt ut i samband med explosionen.

Räddningstjänsten har arbetat med att staga upp delar av fastigheten för att säkra att ingen ytterligare skada tillkommer.

I samband med att polisen är på plats vid nattens händelse, uppdagas annat brott och fem personer frihetsberövas. Av utredningstekniska skäl går polisen inte in närmare i detta.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen