Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 december 06:58

17 december 05.45, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens

181216

kl 22.37 Götreborg, Lillekärr Norra, Ringa misshandel alt övergre3pp i rättssak
En kvinna bli påkörd av en för henne okänd bilförare. I bilen finns det flera personer. När hon konfronterar föraren av bilen så upplever hon att bilföraren lukar alkohol och ringer till polisen. Kvinnan är inte allvarligt skadad och det behövs ingen ambulans till platsen. I avvaktan på att polispatrull ansluter till platsen avviker föraren från platsen med de övriga männen i bilen är kvar och en av dem hotar kvinnan. När polispatrullen är på plats påbörjas eftersök av föraren till den aktuella bilen och de övriga männen kontrolleras. En av passagerarna i bilen grips för ringa misshandel och övergrepp i rättssak. Föraren har undkommit.

181217

Kl 00:29              Göteborg, Inbrott i bil

Polispatruller larmas till Trätorget i Björkekärr där det varit inbrott i bil och några personer har sett springa från platsen. Även hundpatrull ingick i eftersöket. Efter en kortare stund eftersök greps två personer och de misstänks för inbrott i bilar. Ytterligare en person greps och hans att i en väntade bil. Alla männen som greps var sedan tidigare också efterlysta, anhållna i sin utevaro och misstänkta för liknande brott i region väst.

 

181217              

Kl 01:24              Göteborg, bilbrand

Räddningstjänst och polis larmas till Kviberg där det enligt uppgift ska brinna i en eller flera bilar. Enligt inringare har det sett  tre alt fyra mörkklädda person springa från Kvibergs området i riktning mot spårvagnshållplatsen. Anmälan skrivs rörande mordbrand. Ingen är i nuläget gripna för gärningen.

 

Kl 01:18 och kl 02:04                    Skövde, drograttfylleri alt rattfylleri

En polispatrull stoppar och kontrollerar först en bilist  på Barkvägen i Skövde och en kort stund därefter en bilist på Varnhemsvägen. Båda förarna misstänks för rattfylleri och de medtas för fortsatt provtagning och utredning.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen